Hrvatski English Deutsch Français
Početna
O nama
Proizvodi
Usluge
Reference
Kontakt

Strukturni fondovi


 

Tvrtka Hidraulika Kutina d.d. ima preko 45 godina iskustva u strojnoj obradi i proizvodnji hidrauličnih uređaja i komponenti. Izvozi preko 90% svoje proizvodnje širom Europe i sjeverne Afrike. Posjeduje strojni park opremljen univerzalnim i CNC strojevima, glodalicama, obradnim centrima, tokarilicama, brusilicama za vanjsko kružno, unutarnje kružno, vanjsko plansko, centerles i alatno brušenje i honovanje, te 3D mjerni uređaj.

Naziv poziva za dostavu projektnih prijedloga: E-Impuls

Operativni program: Konkurentnost i kohezija

Fond: Europski fond za regionalni razvoj

Naziv projekta: Ulaganje u proizvodne kapacitete Hidraulike Kutina d.d

Kratki opis projekta: Projektnim prijedlogom se doprinosi unaprijeđenju produktivnosti tvrtke Hidraulika Kutina d.d., kroz širenje tehničkih kapaciteta proizvodnog pogona. Unaprijeđenju konkurentnosti tvrtke doprinosi se putem obazovanja postojeće radne snage. Projektom se nabavlja vertikalni obradni centar, radni prostor se prilagođava za rad invalidnih osoba, zapošljavaju se 4 nova djelatnika, uređuje se prostor za sortiranje otpada, te se planira ostvarivanje dodatnog prihoda od poslovanja

Ciljevi i očekivani rezultati projekta: Ciljevi projekta su unaprijediti produktivnost tvrtke i proširiti tehničke kapacitete proizvodnog pogona i stvoriti uvjete za daljnji razvoj poslovanja kroz nabavku vertikalnog obradnog centra, kao i unaprijediti konkurentnost tvrke razvojem konkuretnosti postojeće radne snage i dodatnim zapošljavanjem novih radnika.

Rezultati projekta će se ogledati u povećanju konkurentnost tvrtke na način da tvrtka gradi i unapređuje ljudske resurse kao ključ konkurentnosti tvrtke, te u smanjenju nesukladnosti obrade strojeva, povećanje brzinu izrade, energetske uštede i dr.

Ukupna vrijednost projekta: 591.625,00 HRK, iznos koji sufinancira EU: 300.000,00 HRK

Razdoblje provedbe projekta:18.10.2017. - 02.10.2018

Kontakt osobe za više informacija: Dubravka Bazina, hidraulika@hidraulika-kutina.hr

Poveznice

https://strukturnifondovi.hr

https://strukturnifondovi.hr/eu-fondovi/esi-fondovi-2014-2020/op-konkurentnost-i-kohezija/

 

Parcus d.o.o